2011/06/23

Frissülünk!

Kihasználtuk a tegnapi működési káoszt a google-bloggeren, és nagyobbat csináltunk:) Szétszedtük a rendszert, hogy másképp legózzuk össze. Átrendezzük a blogot egy helyre Rúfusz mester hathatós egéraktivitásának hála. Így a rovatok nem külön blogként jelennek meg. Aki alrovatot kedvencelt be, az legyen kedves a főoldalon megtenni ezt ( arepules.blogspot.com ). Onnan ugyanúgy be lehet lépni a rovatokba, amelyek frissülnek, de a régi alblogokat lekapcsoljuk.


ÚJ rovatok is fognak nyílni. Úgy döntöttünk, hogy elindul pl. a Sajtószerencsétlenség rovat, amely a legviccesebb, illetve legfélrevezetőbb "szakértői" illetve névtelen de rettentően bennfentes forrásokra hivatkozó butaságokról szól.


Elindul a Repülési alapismeretek rovat is, amely az alapokon kívül leginkább a közforgalmi és General Aviation kategória szemszögéből állít össze egy tudásbázist. Az újabb cikkekbe így már nem kell alapismereti magyarázatokat ültetni, viszont linkelni tudunk az aktuális témára, ahol a repüléskedvelő Olvasó pontos magyarázatokat talál. A szakmai közönség viszont a főanyagban egy tömörebb cikket olvashat - számára szükségtelen kitérők nélkül.


Örömmel tapasztaljuk a belső blogger statisztikán, hogy az olvasótábor külföldről is növekszik, 500 körüli össz létszám kezd összeállni, ami pár hónap alatt nulláról indulva jó eredmény. Igyekszünk a növekvő elvárásoknak megfelelni, hogy a tendencia folytatódhasson.


Köszöntjük egyben az 54-ik Facebook közösségi olvasónkat is!

 

Nincsenek megjegyzések: